Over Yuna

Mijn passie is om mensen te helpen met een opgeruimd huis. Een huis waar je thuis komt in ontspanning en waar je blij van word.

Na jaren lang mensen met autisme geholpen te hebben structuur aan te brengen in hun huis en hun leven voelde ik dat ik dit veel mensen te gunnen heb.

We nemen in ons leven heel veel met ons mee. Emotioneel en materieel. En die twee hebben ook heel veel met elkaar te maken. Maar ben jij je daar bewust van? En wordt je hier blij van? Naast bewust bewaren is goed en logisch opruimen, is ordenen echt mijn ding! Ik hou ervan om spullen te categoriseren en in bakjes te doen. Het is mijn manier van mediteren. Zet mij maar op een zolder met veel spullen en een muziekje en ik word rustig in m’n hoofd. Mn handen doen de rest. 


Ik werd altijd al blij van opruimen. Maar 2 jaar geleden, na mijn scheiding, voelde ik nog meer wat spullen met m’n emoties en stemming konden doen. Echt stil staan bij je gevoel, emoties en de daar bijbehorende herinneringen maakt je bewust van je keuzes.


Na een flink wat jaren in loondienst gewerkt te hebben wilde ik mensen gaan helpen op een manier die bij mij past. De diepte in gaan wanneer nodig, maar ook echt de handen uit de mouwen steken. Lang stilzitten is niet aan mij besteed. Opruimen en coachen is voor mij de perfecte combinatie. 


Ik houd van de verhalen en de processen die mensen delen. 

Naast opruimen is mijn kracht om echt naast mensen te staan en ze te ondersteunen bij hun eigen keuzes.

Liefde, positiviteit en plezier zijn heel belangrijk voor mij. En dit krijg je in de sessies met mij er altijd gratis bij 😉

Veel gestelde vragen

Ja zeker! We gaan echt samen aan de slag in jouw huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over rommel of teveel spullen, ik ben er voor jou om dat aan te pakken. Ik heb al heel wat gezien in huizen en ik heb nergens een oordeel over. Ik kan me voorstellen dat het wat spannend voelt om iemand zomaar thuis uit te nodigen, daarom start ik altijd met een kennismakingsgesprek via Zoom. 

Nope! Ik ben een opruimexpert en geen schoonmaker. Dat zijn twee verschillende dingen. Ik ben er voor je om een opruimplan te maken, te ontspullen en samen op te ruimen. Ik rijd zelfs naar de stort voor je als het zo ver komt. Maar schoonmaken (lees: stofzuigen, dweilen, stoffen etc.) doe ik niet.

Ook daarvoor ben ik er. Ik kan me voorstellen dat het juist in dit soort zware tijden fijn is dat er iemand meedenkt over opruimen en ontspullen. Ik denk graag met je mee over het opbergen en/of eventueel verkopen van spullen. Ik kom wederom naar locatie en ga met jou aan de slag in het huis. Als deze situatie zich momenteel bij jou voordoet, plan dan alsjeblieft een kennismakingsgesprek in, dan praten we verder.